Mire se vini!

Häuser-LogoMire, qe kerkon ndihme.

Me kete ke bere nje hap te rendesishem!

Shoqeria Scheherazade ju servir, keshilla, ndihme dhe banese, per vajzat dhe grate, te cilat i tremben nje martese te detyruar ose qe tashme jane detyruar te benin nje martese.

Ne te ndihmojme ty,

  • Ne qofte se prinderit e tu, martesen tende e planifikojne pa te pyetur ty,
  • N.q.s ti je e detyruar te fejohesh ose te martohesh me nje burre, me te cilin ti nuk don te jesh bashke me te,
  • N.q.s ti ke frike, sepse ti dashuron nje tjeter, te cilin prinderit e tu nuk e duan,
  • N.q.s ti nuk duron me sharje dhe dhune ne shtepi,
  • N.q.s ti duhet te ikish patjeter nga shtepia,
  • N.q.s ti je e kercenuar ne emer te nderit,
  • N.q.s ti je arratisur nga shtepia dhe nuk din se ku te shkosh,

Tek Scheherazade ti gjen nje mbrojtje ne nje ndertese, ku adresa dhe qyteti mbetet i fshehte. Ne kete kohe tek ne, te ndihmojme ty per gjetjen e zgjidhjes se problemeve te tua.

  • Scheherazade eshte e hapur per grate, e pavarur nga prejardhja e vendit dhe nacionalitetit.
  • Ti nuk nevojitesh per ndihmen tone te paguash. Nuk ke detyrime te paguash per qerane dhe ushqimin

Na telefono pa leke ne kete numer:

08004151616.